Boerderij Archive

Enthousiasme en sfeer

En juist die boeiende ontmoetingen en die prachtige producten zorgen voor een bijzonder evenement waar niet alleen mensen uit heel Nederland ver voor reizen, maar ook uit Duitsland, België, Engeland en zelfs uit Australië.

Lupine in de ban

Weer een nieuwe wet in aantocht. Je kunt het bijna niet geloven, maar de lupine staat op de nieuwe lijst van verboden exoten!

Boeren doodknuffelen

Boeren hebben hun land uit de recessie geholpen. In Ierland worden ze om deze reden bijna doodgeknuffeld, Nederland gaat anders met ze om. Zijn boeren wel belangrijk voor de economie?

Folly, pure dwaasheid

Direct naast het terrein van de Farm & Country Fair ligt het follybos. Niet speciaal voor kinderen zoals veel mensen denken, maar juist voor volwassenen die van gekkigheid houden.

Nel Schellekens, mannen verslinden en ballen

Vanmorgen was er weer een cameraploeg op ons bedrijf voor een televisieprogramma. Het mogen vertellen over ons werk is altijd één van de leuke aspecten van boerenbedrijf en het werken met dieren.

Kinderwagenmuseum in de Achterhoek

Kinderwagens en poppenwagens, een museum vol. Erg leuk om naar te kijken, maar de verhalen erbij maken ze extra bijzonder.

Balen in het roze

In Nieuw-Zeeland en Australië zijn op dit moment de roze balen waarin je het gras voor de koeien als wintervoer bewaard heel populair. En niet voor niets: voor elke verkochte rol roze plastic gaat

Ivo Niehe, Suzanne Ruesink en BZV

Ook wij zaten hele zondagavonden aan de buis gekluisterd. Net voor 8 uur begint 3 op Reis, één van de weinige programma’s waar we samen naar kijken. Daarna Boer Zoekt Vrouw. Vorige winter even iets

Lente!

Lente!! Heerlijke tijd, wat een energie krijg je van die langere dagen. Even naar buiten lopen zonder je eerst dik in te moeten pakken! Wat doen we eigenlijk zoal in deze tijd van het

Trots op onze jonge boeren

Binnenkort mogen we weer stemmen voor de Provinciale Staten. Lastig, maar oh zo nodig. Een politieke partij kan een sector versterken of juist heel erg verzwakken, dus het is wel zaak om goed te