De Farm & Country Fair kent bijna iedereen wel. Maar wie organiseert de Fair? Op dit weblog lees je de verhalen van de organisatie, zowel over het werk als privé.

Ik ben Joke, woon in het Achterhoekse Aalten op een boerderij met veel dieren en wilde lang geleden de landbouw positief in de schijnwerpers zetten. Om dit op een leuke manier te kunnen doen, ben ik samen met mijn man de Farm & Country Fair begonnen, een belevenisfestival voor elke leeftijd. Inmiddels is het hele gezin er zeer nauw bij betrokken.

Ik ben ik echtgenote, mam, tuinvrouw, museumconservator, koeienboerin en varkensboerin en organiseer naast de Farm & Country Fair ook andere evenementen zoals bustochten, rondleidingen op ons bedrijf en knusse huisconcerten met professionele Britse folkmuzikanten. Een redelijk chaotisch leven dus en nooit saai.

De Farm & Country Fair wordt jaarlijks gehouden in juni. In 2018 op 22, 23 en 24 juni. Alweer voor de 22ste keer!

Veel mensen vragen in maart of we al bezig zijn met de organisatie van de Fair. Als je regelmatig mijn blogs leest, dan zul je merken dat dit een jaarrond taak is. En ook dat het werk voor de Fair en op de boerderij bijzonder veel afwisseling biedt. Ik geef een kijkje achter de schermen en vertel over mijn werk en over wat ik dagelijks meemaak. Soms buitengewone, lieve, ontroerende of grappige gebeurtenissen, maar meestal heel gewone dagelijkse dingen die jullie ook allemaal meemaken.

Op de contactpagina vindt je ons e-mail adres en onze websites. Wil je mij of één van mijn familieleden bereiken voor vragen, opmerkingen of tips, dan doe je dit het gemakkelijkst per e-mail. Veel leesplezier en geef gerust eens een reactie!

44b